Hoppträning för Mats Torstensson HT 2017

Nytt termin och nya möjligheter att träna för Mats Torstensson. Träningarna äger rum på Ridklubben Udden torsdagar ojämn vecka med start vecka 33.

För dig som har en fast plats gäller följande:

Avgifter/betalning:

Du betalar för tre gånger i taget, 1050 kr direkt till Mats bankgiro 386-3537, märk inbetalningen med RKU och ditt eller barnets namn. Ta med ett kvitto på att du har betalat till träningen. Det går bra att betala med swish. För er som inte har anläggningskort så tillkommer en anläggningsavgift. Det lättaste är att ni som har fast plats betalar in för ett helt anläggningskort vid terminens start.Sköts inte betalningen av anläggningsavgift så kan du förlora din plats. Licensierade ryttare i Ridklubben Udden har naturligtvis företräde till de fasta platserna.

Tider/övrig information:

Kan du inte komma på träningen ansvarar du själv för att din plats blir ersatt av någon på reservlistan. Se bifogad lista! Hästryttarna ringer i första hand in en reserv som rider häst, får man inte tag i någon sådan är det i nödfall okej med en ponny i hästgruppen eller tvärt om. Notera dock att du måste kontakta reserverna på listan innan du annonserar ut platsen på Facebook. Hittar du ingen reserv får du betala din träning ändå. Vill du säga upp din plats meddelar du så fort som möjligt för att platsen snabbt ska kunna ersättas! Uppsägningstid är en betalomgång dvs tre träningstillfällen.

Första gruppen bygger hinder kl 16.45 och sista gruppen ser till att ridhuset är släckt innan de åker hem. Var och en mockar efter sin häst i ridhuset! Parkering av transport får endast ske på grusbanan vid ridhusets långsida eller vid stall A. Alltså inga transporter på vanliga bilparkeringen, detta på grund av olycksrisken. Det är trevlig om vi plockar upp skiten efter våra fyrbenta vänner även på parkeringen!

Detta var lite kort information, mer detaljerad finns tillsammans med telefonlista i den bifogade filen nedan. Information under terminens gång sker via e-post och Uddens hemsida. Uppdatera mig om du byter e-postadress!

Vid frågetecken tveka inte att kontakta mig via 070-3417136 eller morot4@hotmail.com. Hälsningar Anne Sabelström

Gruppindelning:

Häst 17.00-18.00

Ponny 18.00-19.00

Ponny&Häst 19.00-20.00

 

  Marina Nilsson     Josefine Samuelsson     Vakant plats    
  Josefine Samuelsson     Carolina Radner     Emma Abrahamsson        
  Evelina Granström     Johanna Ekh     Linda Steenwinkel    
  Nina Nilsson     Amanda Fridolfsson     Tove-Lisa Larsson    
  Cassandra Jalmander