INFORMATION PAY AND JUMP 29/12

 

*Ponnysarna börjar kl10.00 och de stora hästarna börjar direkt efter ponnysarna är klara. Vi räkna ca 4 min/start.

 

 Obs! Framhoppning i vår gruspaddock, max 7 ekipage. Tänk på att varje start inne på banan tar ca 4 min minuter så känn ingen stress på framhoppningen. Det kommer inte stå någon och ropa upp er där denna gången, men har alla ett glatt humör och visar varandra hänsyn kommer det gå hur bra som helst ändå..

Den stora fibersandsbanan kan ni skritta fram på.

*Banskissen och startlistor kommer finnas på anslagstavlan bakom läktaren.

 

* Ni får gå banan innan vi börjar eller medans vi höjer hindren mellan höjderna, tänk på att inte komma in med hästen på banan om du är första start i nästa klass. Detta för att vi vill hålla på säkerheten så mkt som möjligt.

* Vill man ha feedback från Mats efter sin ritt så rider man fram till honom innan man hoppar sin runda och säger att man vill ha det så får man det direkt efter ritten.

 

*  Swisha din betalning till 070-4338830 samma dag som hoppningen är och märk med paj och ryttarens namn. Kom och visa upp en skärmdump av betalningen i fiket så kryssar vi av att hoppningen är betalad. 

 

* Hashtagga gärna dina foto från pay and jumpen med #payandjumpstalltorstensson  och #stalltorstensson

 

* Deltagarrosett kommer att finnas att köpa i fiket som du nu hittar bakom läktaren.

 

* I fiket kommer du hitta enklare fika, lite godis, varmkorv och självklart det viktigaste, KAFFE!

 

* Din hund här välkommen att följa med, men håll den i koppel. 

 

* Parkeringen är ej där den brukar vara när vi har vanliga träningar hos oss, utan se skissen nedanför och det kommer vara skyltat dit.

 

     


                                           

                               Så här hittar du från Kalmar.              Ta vänster vid Torslunda kyrka.     Parkera med nosen mot stenmuren. Anläggningsskiss. OBS! Parkeringen är på annat ställe än vid vanlig träning. Gäller även bilar utan släp.